Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

Dokumentar


 • Kim Dotcom: Caught in the Web (2017)

  Kim Dotcom: Caught in the Web (2017)

  nga Admin Shtuar 200 Shikime / 0 Likes

  Historia e njeriut më të kërkuar në internet. Përndjekja e kreut të website-it Megaupload që u mbyll prej ankesave të kompanive të filmave amerikane... Shkarko Filmin https://openload.co/f/AaaiipdK3Ic

 • Popular The Ivory Game (2016)

  The Ivory Game (2016)

  nga Admin Shtuar 1,092 Shikime / 6 Likes

  Aktivistët e kafshëve të egra vihen kundër gjuetarëve pa leje, në përpjekje për t'i dhënë fund tregtisë së fildishit në Afrikë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/23FMugSa2mI

  Featured
 • Popular Before the Flood (2016)

  Before the Flood (2016)

  nga Admin Shtuar 627 Shikime / 1 Likes

  Një vështrim nga Leonardo Di Caprio se si ndryshimet klimatike ndikojnë në mjedisin tonë dhe çfarë shoqëria mund të bëjë për të parandaluar zhdukjen e specieve të rrezikuara, ekosiste

  Featured
 • Popular I Am Bruce Lee (2012)

  I Am Bruce Lee (2012)

  nga Admin Shtuar 700 Shikime / 0 Likes

  Një film-dokumentar mbi jetën e Brus Li, njeriu që solli revolucion me mendimet dhe filozofitë e tij. Pamje të rralla dhe foto të vjetra, për atë që cilësohet edhe si 'Babai i Arteve Marciale'. Shkarko Fil

 • Popular Into the Inferno (2016)

  Into the Inferno (2016)

  nga Admin Shtuar 477 Shikime / 0 Likes

  Një eksplorim i vullkaneve aktivë nëpër botë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/W6ZAWOMP1e4

 • Popular Amanda Knox (2016)

  Amanda Knox (2016)

  nga Admin Shtuar 1,286 Shikime / 0 Likes

  Bazuar në ngjarjet rreth vrasjes së studentes britanike, Meredit Kërçer. Shkarko Filmin https://openload.co/f/nrEe0ckrxyo

  Featured
 • Popular Jackass: The Movie (2002)

  Jackass: The Movie (2002)

  nga Admin Shtuar 987 Shikime / 0 Likes

  Xhoni Noksvill me shokë kthehet për filmin e tretë me skena të rrezikshme dhe mos-kokëçarëse... Shkarko Filmin https://openload.co/f/UQDRsoD8U98 Shkarko Titrat https://openload.co/f/8EvfJpqJXL8

  Featured
 • Popular Citizen Soldier (2016)

  Citizen Soldier (2016)

  nga Admin Shtuar 1,568 Shikime / 5 Likes

  Ushtari I qytetëruar është një film dramatik i realizuar nga këndvështrimi i një grupi ushtarësh në Këmbësorinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës… Shkarko Filmin https://o

  Featured
 • Popular South of the Border (2009)

  South of the Border (2009)

  nga Admin Shtuar 516 Shikime / 0 Likes

  “South of the Border” sjellë një udhëtim të jashtëzakonshëm të Oliver Stone nga Karaibetpërgjatë Andeve, nga ku shpërfaqet ‘fenomeni’ i presidentit të Venezuelës, Hugo Ch&

  Featured
 • Popular Michael Jackson - Përkushtimi

  Michael Jackson - Përkushtimi

  nga Admin Shtuar 439 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/As79pW5Lng0

 • Popular Michael Jackson - Përkujtimi

  Michael Jackson - Përkujtimi

  nga Admin Shtuar 430 Shikime / 1 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/T0XkkvGhLzU

 • Popular Lord Byron

  Lord Byron

  nga Admin Shtuar 752 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/6fM5ns-QjNE

  Featured
 • Popular Whitney Houston

  Whitney Houston

  nga Admin Shtuar 409 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/KkCGRsEgSOw

 • Popular Van Gogh and Gauguin

  Van Gogh and Gauguin

  nga Admin Shtuar 462 Shikime / 1 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/A7Y5IZktSDw

 • U2 - Kryqëzata e Rokut

  U2 - Kryqëzata e Rokut

  nga Admin Shtuar 298 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/dhmyzXDZlrQ

 • Popular Pink Floyd

  Pink Floyd

  nga Admin Shtuar 342 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/UiM97KS8oHE

 • Popular Kate Moss

  Kate Moss

  nga Admin Shtuar 577 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/M34bvmebgzU

  Featured
 • Popular Justin Timberlake

  Justin Timberlake

  nga Admin Shtuar 344 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/Q04SwRz5Npo

 • Jon Bon Jovi

  Jon Bon Jovi

  nga Admin Shtuar 260 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://oload.co/f/qmzTN4QOykI

 • Popular Jay Z - Free Force

  Jay Z - Free Force

  nga Admin Shtuar 338 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://oload.co/f/zUcF5Ci-_ko

 • Popular Dinastia Agnelli

  Dinastia Agnelli

  nga Admin Shtuar 510 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/Ve2fSaP4y4g

  Featured
 • Popular Clint Eastwood - Steel Gaze

  Clint Eastwood - Steel Gaze

  nga Admin Shtuar 497 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/OsRkSzznwcw

 • Carlos Santana

  Carlos Santana

  nga Admin Shtuar 290 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/3gWTEoDZ6S8

 • Popular Bill Clinton

  Bill Clinton

  nga Admin Shtuar 361 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/L31st-2gKA4

 • Popular Princeshat Botërore

  Princeshat Botërore

  nga Admin Shtuar 311 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/wCqtwEe9-Ss

 • Liza Minnelli

  Liza Minnelli

  nga Admin Shtuar 278 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/LMNy9LgZhGk

 • Popular Zero Days (2016)

  Zero Days (2016)

  nga Admin Shtuar 842 Shikime / 0 Likes

  Një dokumentar i përqëndruar te Staksnet, një virus kompjuterik i cili vetë-kopjohet të cilin SHBA-ja dhe Izraeli e lëshuan për të shkatërruar një pjesë kyçe të një centrali b&eu

  Featured
 • Popular Kylie - Pop Princesha

  Kylie - Pop Princesha

  nga Admin Shtuar 333 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/2R80cq5htOI

 • Popular Përkujtimi i 9-11

  Përkujtimi i 9-11

  nga Admin Shtuar 945 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/N-_TF2Ryc_0

  Featured
 • Popular Cleopatra

  Cleopatra

  nga Admin Shtuar 1,473 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/9MfNelBz9bE

  Featured
 • Popular Britney Spears

  Britney Spears

  nga Admin Shtuar 326 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/81G-x2qVatw

 • Meryl Streep

  Meryl Streep

  nga Admin Shtuar 294 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/mH5b8NZPwwA

 • Michael J. Fox

  Michael J. Fox

  nga Admin Shtuar 205 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/2cwem9LBJJU

 • Popular Konfuqi

  Konfuqi

  nga Admin Shtuar 765 Shikime / 0 Likes

  Konfuqiishte një mendimtar, mësues, politikan teorik dhe filozof kinez më i famshëm, themelues iKonfucianizmit. Jetoi rreth vitit551 p.e.s.deri në vitin479 p.e.s. Shkarko Filmin https://openload.co/f/ftauX7EcuOc

  Featured
 • Popular Big Bang-u i Ardhshëm

  Big Bang-u i Ardhshëm

  nga Admin Shtuar 759 Shikime / 2 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/wUe7HO-APXc

  Featured
 • Popular Beatles

  Beatles

  nga Admin Shtuar 388 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/GhSD04M90fU

 • Popular Barack Obama

  Barack Obama

  nga Admin Shtuar 484 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/vKpk-WSvmjA

 • Popular Apostujt

  Apostujt

  nga Admin Shtuar 762 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/l6CBnerex5g

  Featured
 • Popular Ayrton Sena

  Ayrton Sena

  nga Admin Shtuar 326 Shikime / 1 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/QR3YxeFqL9o

 • Popular Mbretëresha Elizabeth II - Pushteti Suprem

  Mbretëresha Elizabeth II - Pushteti Suprem

  nga Admin Shtuar 474 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi jeten eMbretëresha Elizabeth II Shkarko Filmin https://openload.co/f/b-5YJyGON8U

 • Popular Caligula

  Caligula

  nga Admin Shtuar 703 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi jeten e perandorit RomakCaligula Shkarko Filmin https://openload.co/f/Ky9x-MFesIQ

 • Popular Mbreti Artur

  Mbreti Artur

  nga Admin Shtuar 1,218 Shikime / 2 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/Y6AOyCkt-jI

  Featured
 • Popular Adami dhe Eva

  Adami dhe Eva

  nga Admin Shtuar 1,045 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/lnkOfD9I2nc

  Featured
 • Popular Matt Damon

  Matt Damon

  nga Admin Shtuar 346 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/0kYIn4A2fIM

 • Popular Miley Cyrus - Bota sipas Miley Cyrus

  Miley Cyrus - Bota sipas Miley Cyrus

  nga Admin Shtuar 1,391 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/EpgdPp5usW8

  Featured
 • Popular Bonnie & Clyde

  Bonnie & Clyde

  nga Admin Shtuar 1,428 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi hajdutët më të njohur të AmerikësBonnie & Clyde Shkarko Filmin https://openload.co/f/VuzkDnJwpRw

  Featured
 • Popular Kate Winslet

  Kate Winslet

  nga Admin Shtuar 398 Shikime / 1 Likes

  Dokumentar mbi jeten dhe karrieren e aktoresKate Winslet Shkarko Filmin https://openload.co/f/PLNUnBFk7fo

 • Popular Mel Gibson

  Mel Gibson

  nga Admin Shtuar 301 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi jeten dhe karrieren e aktoritMel Gibson Shkarko Filmin https://openload.co/f/Fnuu9vzOOWM

 • Popular Vladimir Putin

  Vladimir Putin

  nga Admin Shtuar 1,370 Shikime / 1 Likes

  Dokumentar mbi jeten dhe karrieren eVladimir Putin Shkarko Filmin https://openload.co/f/pdtePQHQlXY

  Featured
 • Popular Catherine Zeta Jones

  Catherine Zeta Jones

  nga Admin Shtuar 675 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi karrieren e aktores se njohurCatherine Zeta Jones Shkarko Filmin https://openload.co/f/DcnPZa1UqCE

  Featured
 • Popular Nicole Kidman - The Girl from Oz

  Nicole Kidman - The Girl from Oz

  nga Admin Shtuar 392 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi karrieren e aktores se njohurNicole Kidman Shkarko Filmin https://openload.co/f/hdYGsxn9FM0

 • Popular Princesha Diana - E Përjetshme

  Princesha Diana - E Përjetshme

  nga Admin Shtuar 496 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/PXTO4VWtvgg

 • Popular Brad Pitt

  Brad Pitt

  nga Admin Shtuar 405 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi karrieren e aktorit te njohurBrad Pitt Shkarko Filmin https://openload.co/f/VQ_DAkcScxM

 • Anthony Hopkins

  Anthony Hopkins

  nga Admin Shtuar 270 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi karrieren e aktorit te njohurAnthony Hopkins Shkarko Filmin https://openload.co/f/iEHIhrZ2d4A

 • Popular Demi Moore

  Demi Moore

  nga Admin Shtuar 308 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi karrieren e aktores se njohurDemi Moore Shkarko Filmin https://openload.co/f/9W8OxXy-iKY

 • Cate Blanchett

  Cate Blanchett

  nga Admin Shtuar 282 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi karrieren e aktores se njohurCate Blanchett. Shkarko Filmin https://openload.co/f/Sgl02J_rji8

 • Popular Michelle Obama - First Lady of Style

  Michelle Obama - First Lady of Style

  nga Admin Shtuar 657 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/VIhPV3HaWrQ

  Featured
 • Popular David Beckham

  David Beckham

  nga Admin Shtuar 566 Shikime / 0 Likes

  Dokumentar mbi karrieren eDavid Beckham Shkarko Filmin https://openload.co/f/Y88GH0vZdak

  Featured
 • Popular Beyonce: Brightness

  Beyonce: Brightness

  nga Admin Shtuar 765 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/1n42qKV8488

  Featured
 • Popular Pablo Escobar

  Pablo Escobar

  nga Admin Shtuar 4,494 Shikime / 7 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/R_B2W_qGZwo

  Featured
 • Popular White Lions: King of Kings (2005)

  White Lions: King of Kings (2005)

  nga Admin Shtuar 1,105 Shikime / 2 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/Nqv9iAVmXXU

  Featured
 • Popular Lewis Hamilton

  Lewis Hamilton

  nga Admin Shtuar 463 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/HSLdfWjKgOY

 • Popular Manchester United - We Are United

  Manchester United - We Are United

  nga Admin Shtuar 638 Shikime / 0 Likes

  Historia e klubitManchester United Shkarko Filmin https://openload.co/f/QtZsqimvupU

  Featured
 • Popular Angelina Jolie

  Angelina Jolie

  nga Admin Shtuar 1,694 Shikime / 1 Likes

  Një biografi e paautorizuar e Angjelina Xholit Shkarko Filmin https://openload.co/f/8ZIkogubKvU

  Featured

Kategorit

RSS