Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

Prison Break


 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 9 (I Fundit)

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 9 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 1,552 Shikime / 0 Likes

  Episodi i fundit i të gjithë serisë. Majkëlli mbledh aleatë për të shpëtuar djalin nga duart e Xhejkobit. Falë inteligjencës së tij arrin të gjejë provat që Xhejkoni është faj

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 8

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 1,177 Shikime / 0 Likes

  Majkëlli dhe Linkolni kthehen në Shtetet e Bashkuara për të shpëtuar familjen e Majkëllit, e cila është nën kërcënim nga Poseidoni dhe do të fillojnë një lojë me të. Shkarko F

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 7

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 489 Shikime / 0 Likes

  Sara ka frikë për sigurinë e familjes së saj kur zbulon arsyen e vërtetë që kishte Majkëlli për të inskenuar vdekjen e tij. Sukrë ndihmon Majkëllin dhe Linkolnin të kthehen në shtë

 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 6

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 451 Shikime / 0 Likes

  Si do arrijnë të arratisen Majkëll, Link dhe tv tjerët nga vendi i tmerrshëm ku ndihen të mbyllur nëse janë militantën e ISIL nga mbrapa dhe njerëzit e Poseidonit po ashtu. Shkarko Filmin https://openload.

 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 5

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 471 Shikime / 0 Likes

  Ndërkohë që ISIS-i merr në kontroll qytetin Sana, Majkëlli dhe Linkolni duhet të gjejnë një mënyrë për t'u larguar nga Jemeni, pasi ISIS-i i ka vënë nën shenjestër për vrasjen

 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 4

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 399 Shikime / 0 Likes

  ISIS-i vazhdon të përparojë në qytetin Sana. Majkëlli provon të bindë Abu Ramalin për t'u arratisur nga burgu pasi mjetet për t'u arratisur janë në qelinë e tij, ndërkohë Linkolni vazhd

 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 3

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 468 Shikime / 1 Likes

  Linkoln dhe C-Note kërkojnë për Sheikun e dritës, Majkëll dhe Uip provojnë të arratisen nga Ogygia. Hetimi i Sarës për rishfaqjen e Majkëllit çon në një bashkim jo të lehtë me Po

 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 2

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 473 Shikime / 0 Likes

  Linkoln dhe C-Note kërkojnë për Sheikun e dritës, Majkëll dhe Uip provojnë të arratisen nga Ogygia. Hetimi i Sarës për rishfaqjen e Majkëllit çon në një bashkim jo të lehtë me Po

 • Popular Prison Break | Sezoni 5 Episodi 1

  Prison Break | Sezoni 5 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 647 Shikime / 1 Likes

  Linkoln dhe Sara bashkojnë forcat, pasi marrin një lajm nga T-Bag, se Majkëlli mund të jetë ende gjallë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/EWlUdN4r22c

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 9

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 339 Shikime / 0 Likes

  Shëndeti i Majkëllit përkeqësohet por ai vazhdon me planin e tij. Mahon më në fund arrin të hakmerret. Ndërkohë, një anëtar i grupit do të bëjë një sakrificë shumë të

 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 23 dhe 24 (I Fundit)

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 23 dhe 24 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 1,039 Shikime / 0 Likes

  Pasi gjenerali kap vëllezërit dhe përkeqëson situatën duke marrë peng më shumë të afërm, Majkëlli arratiset me Sillën. Shkarko Filmin https://openload.co/f/9j5DOJ5wbF4

 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 22

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 22

  nga Admin Shtuar 734 Shikime / 0 Likes

  Pasi gjenerali kap vëllezërit dhe përkeqëson situatën duke marrë peng më shumë të afërm, Majkëlli arratiset me Sillën. Shkarko Filmin https://openload.co/f/7dOKs-kEC8o

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 21

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 21

  nga Admin Shtuar 737 Shikime / 0 Likes

  Linkolni dhe Majkëlli kanë ngecur në hotel dhe duhet të gjejnë si të dalin prej andej. Pasi Majkëlli më në fund ka në dorë Sillan, ai duhet të marrë vendim se kë duhet të shpë

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 20

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 20

  nga Admin Shtuar 688 Shikime / 0 Likes

  Linkolni dhe Majkëlli kanë ngecur në hotel dhe duhet të gjejnë si të dalin prej andej. Pasi Majkëlli më në fund ka në dorë Sillan, ai duhet të marrë vendim se kë duhet të shpë

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 19

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 19

  nga Admin Shtuar 762 Shikime / 0 Likes

  Majkëlli rrëmben Kristinën dhe Kristina përpiqet që të luajë me mendjen e tij dhe të Sarës. Ndërkohë Linkolni, Mahon dhe Selfi do bien pre e një kurthi të ngritur prej Kristinës. Shkark

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 18

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 18

  nga Admin Shtuar 575 Shikime / 0 Likes

  Linkolni dhe Majkëlli përballen me njëri tjetrin, por përsëri midis tyre ekziston një mosmarrëveshje. Sara merr një lajm të papritur. Shkarko Filmin https://openload.co/f/7w6O6kY6P7g

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 17

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 17

  nga Admin Shtuar 632 Shikime / 0 Likes

  Majkëlli së bashku me Sarën përpiqen që te arratisen nga një person që po i ndjek. Linkolni takohet me mamanë e tij dhe kështu merr vesh për planet e saj. Shkarko Filmin https://openload.co/f/SNyJgI085RQ

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 16

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 16

  nga Admin Shtuar 660 Shikime / 0 Likes

  Linkolni shkon në Majemi për të marrë Sillan, së bashku me Beguellin, Greçenin dhe Selfin. Një tjetër person do të bashkohet me ta për të arritur qëllimin. Majkëlli mëson një t&e

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 15

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 15

  nga Admin Shtuar 622 Shikime / 0 Likes

  Sukre dhe Linkolni përpiqen të marrin Sillan nga Selfi dhe Greçeni. Majkëlli më në fund do të bëjë operacionin që i nevojitej dhe pas tij ai kupton diçka të rëndësishme për Kom

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 14

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 14

  nga Admin Shtuar 568 Shikime / 0 Likes

  Selfi dhe Greçeni përpiqen që të marrin pjesën që i mungon Sillas. Për të shpëtuar Majkëllin, Linkolni duhet të marrë një vendim shumë të rëndësishëm. Shkarko Film

 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 13

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 609 Shikime / 0 Likes

  Gjërat kanë marrë tatëpjetën dhe Majkëlli përpiqet të gjejë një rrugëdalje prej telasheve. Selfi kërkon të gjejë një blerës për Sillan. Shkarko Filmin https://openload.co

 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 12

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 642 Shikime / 0 Likes

  Më në fund, Majkëlli e merr Sillan. Por rreziqet akoma nuk kanë marrë fund, pasi dikush ka të tjera plane për Sillan. Shkarko Filmin https://openload.co/f/vUDvdfIxtl8

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 11

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 936 Shikime / 0 Likes

  Majkëlli dhe grupi bëjnë përgatitjet përfundimtare për të marrë Sillan. Ndërkohë, Greçeni dhe Beguell do bëjnë të pamundurën që Silla të përfundojë në du

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 10

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 743 Shikime / 0 Likes

  Shëndeti i Majkëllit përkeqësohet dhe për këtë arsye duhet të shkojë në spital. Për të shpëtuar nga një situatë që i rrezikon jetën, Sukre do të marrë ndihm&eum

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 8

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 662 Shikime / 0 Likes

  Plani për të kopjuar kartën e fundit dështon dhe arsyeja është Rolandi. Greçeni i jep një shans Sarës për të larë hesapet e së shkuarës. Shkarko Filmin https://openload.co/f/sdCjhkp6Q

 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 7

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 645 Shikime / 0 Likes

  Linkoln, Sara, Roland dhe Sukre shkojnë në Las Vegas për të gjetur mbajtësin tjetër të kartës. Ndërkohë, Majkëlli dhe Bellik do të kapen nga Ti-Begu, i cili dëshiron që të marr&eum

 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 6

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 725 Shikime / 0 Likes

  Majkëlli dhe grupi gjurmojnë mbajtësin tjetër të kartës. Mahon kapet nga policia dhe grupi është në mëdyshje nëse duhet ta nxjerrë apo jo. Shkarko Filmin https://openload.co/f/zEi6RitQxOk

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 5

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 759 Shikime / 1 Likes

  Grupi së bashku me ndihmën e Donit duhet të hyjnë në një kasafortë për të marrë kartën tjetër të Sillas. Ndërkohë, Mahon përpiqet që të kapë vrasësin e dja

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 4

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 719 Shikime / 0 Likes

  Sara tronditet shumë nga vdekja e Benetit dhe do jetë në mëdyshje për një ves të së shkuarës. Gjatë përndjekjes së personit që ka kartën tjetër, Majkëlli dhe Linkolni do t&eum

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 3

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 767 Shikime / 0 Likes

  Majkëllit do t'i jepet vetëm një ditë kohë për të gjetur kush mban kartën tjetër. Ndërkohë, disa nga anëtarët e grupit kanë dyshimet e tyre. Nga ana tjetër, Ti-Beg gjen një id

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 4 Episodi 1 dhe 2

  Prison Break | Sezoni 4 Episodi 1 dhe 2

  nga Admin Shtuar 949 Shikime / 0 Likes

  Majkëlli mëson të vërtetën në lidhje me Sarën. Me ndihmën e disa personave, ai do nisë misionin për të rrëzuar Kompaninë. Por për ta arritur këtë, atyre do t'ju duhet të

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 13 (I Fundit)

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 13 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 866 Shikime / 0 Likes

  Majkëlli dhe Linkolni ndjekin Uistlerin (i cili telefonon Greçenin) në magazinë. Gjithsesi, vëllezërit arrijnë ta kapin dhe Majkëlli e lë shkëmbimin në vendin publik Sheshi i Francës. Gre&ccedi

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 12

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 1,191 Shikime / 2 Likes

  Kur Leçero, Ti-Beg dhe Belik vrapojnë për te gardhi, kapen nga rojet. Gjithsesi, ky ishte plani i vërtetë i Majkëllit i cili pret me Uistlerin, Mahonen dhe MekGredin për momentin e duhur për të dalë nga

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 11

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 618 Shikime / 0 Likes

  Makëlli arrin në përfundimin se janë pak mbrapa me planin dhe kanë 24 orë për të gërmuar tunelin. Por, kur fillon të bjerë shi, u thotë që plani duhet të ndryshojë dhe se duhet t&e

 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 10

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 623 Shikime / 1 Likes

  Semi i bën presion Leçeros që të vrasë Makëllin i cili i thotë se gjithashtu e do Majkëllin të vdekur por s'do të rrezikojë një kryengritje në Sona. Mahone merr një letër me foto

 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 9

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 710 Shikime / 0 Likes

  Pasi helikopteri dështoi së nxjerri jashtë burgut Uistlerin, komandanti i ri i Sonës, gjenerali panamez Zavala, vendos ta bëjë Majkëllin të flasë duke e futur në dhomën e izolimit të ekspozuar nd

 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 8

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 626 Shikime / 0 Likes

  Linkolni i thotë Majkëllit se kanë edhe 4 ditë kohë për të shpëtuar Uistlerin, por Majkëlli është i mërzitur me vëllain e tij që e përdori. Greçen takohet me Gjeneralin dhe

 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 7

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 773 Shikime / 1 Likes

  Aleksandër Mahone sigurohet se gjithçka duhet të bëjë është të tregojë të vërtetën pasi ka imunitet të plotë. Majkëlli i thotë Uistlerit se zënka e tyre është

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 6

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 620 Shikime / 0 Likes

  Tiga i thotë Majkëllit se ai dhe "MekFeden" kanë qenë kolegë në një hotel në Nisë, Mahone shqetësohet se ai nuk ia ndan sytë Uistlerit. I detyruar të ri-planifikojë me nxitim, Majkëlli

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 5

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 715 Shikime / 1 Likes

  Një testim me një mi provon se snajperat e kullave janë shumë të zotët, kështu që Majkëlli vendos se arratisja me Uistlerin brenda 24 orësh do bëhet në orën 3:00 të drekës, gjat&eu

 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 4

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 725 Shikime / 0 Likes

  Linkolni vendos të mos i tregojë gjë Majkëllit për vdekjen e Sarës. Suzana B. i thotë Linkolnit se nëse bën përsëri diçka të gabuar, do i çojë pjesë të L.J.-së.

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 3

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 912 Shikime / 0 Likes

  Linkolni përpiqet të shpëtojë L.J. dhe Sarën. Por nuk ia arrin. Ndërkohë, Majkëlli flet në telefon me Sarën. Dhe Linkolni merr një telefonatë nga Suzana B. e cila i thotë se i ka lën&eu

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 2

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 747 Shikime / 1 Likes

  Pasi Majkëlli merr lajme të këqija nga Linku, ai vihet në lëvizje për të gjetur një të burgosur të quajtur Xhejms Uistler, i cili mban çelësin e lirisë së tij. Është më

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 3 Episodi 1

  Prison Break | Sezoni 3 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 812 Shikime / 1 Likes

  Majkëlli burgoset përsëri, por tani në Sona, Panama, bashkë me Mahonen dhe Belikun. Burgu drejtohet kryesisht nga të burgosurit, ku komandanti i burgut, Luçero, ndihet i kërcënuar nga "fama" e Skofildit. Link

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 22 (I Fundit)

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 22 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 831 Shikime / 1 Likes

  Sara shpallet e pafajshme, po ashtu dhe Linkon. Ajo shkon në Panama për të takuar Majkëllin. Mahon pret që Majkëll t'i dorëzojë paratë dhe varkën në këmbim të Linkonit. Shkarko Filmin https:

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 21

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 21

  nga Admin Shtuar 662 Shikime / 0 Likes

  Majkëll, Sukre dhe Bellik takohen në Panama dhe të tre duan të kapin T-Bag, por ata futen në kurth nga ai. Në gjyqin e Sarës shfaqet një dëshmitar i papritur. Shkarko Filmin https://openload.co/f/qeWeOlhCfnY

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 20

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 20

  nga Admin Shtuar 643 Shikime / 1 Likes

  Karolin Rejnolds nuk është më presidente, kështu që vëllezërit nuk mund të jenë të lirë. Ata nisen për në Panama. Sukre dhe Belik janë në ndjekje të T-Bag, i cili çudit

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 19

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 19

  nga Admin Shtuar 728 Shikime / 1 Likes

  Majkëll ka një plan për t'i kërkuar presidentes faljen presidenciale. Belik udhëton për në Meksikë pas Sukres. Frenklin dështon në vetëvarje por është i vendosur të zbatojë urdhrin

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 18

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 18

  nga Admin Shtuar 931 Shikime / 1 Likes

  Vëllezërit kanë një regjistrim të bisedës midis presidentes Rejnolds dhe Stedman, por këkojnë ndihmën e një bashkëpunëtori të babait të tyre. Shkarko Filmin https://openload.co/f/Z-dc93

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 17

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 17

  nga Admin Shtuar 781 Shikime / 0 Likes

  Majkëll Skofilld dhe Sara Tankredi nuk mundën që të merrnin atë që i kishte lënë babai i Sarës në klubin e purove "Corona de Oro" në Çikago, ku siguria ishte gati për ta. Ata i kërkoj

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 16

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 16

  nga Admin Shtuar 764 Shikime / 1 Likes

  Sara takon Majkëll dhe Linkoln në një stacion treni në Evansvill. Kur ajo e sheh Kellerman me ta shqetësohet. Mahon viziton Bellik në Foks River dhe e liron atë nga burgu me kusht që ai të bëjë pun&eu

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 15

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 15

  nga Admin Shtuar 777 Shikime / 0 Likes

  Majkëll dhe Linkoln xhirojnë një video-mesazh për në lajme. Mahon është kthyer në Çikago dhe analizon mesazhin. Bellik është plagosur keq në spitalin e burgut kur Mahon shkon për t'i k&eum

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 14

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 14

  nga Admin Shtuar 905 Shikime / 0 Likes

  Link dhe Majkëll vendosën të marrin çelësat dhe të ikin. Mahon i ndoqi duke qëndruar në kontakt me Pol Kellerman i cili papritur qëlloi Mahon dhe u dha vëllezërve një ndihmë për shkak

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 13

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 647 Shikime / 1 Likes

  Në Kansas, Baguell vret një veteran dhe i merr protezën e dorës. Më pas zbulon adresën e Suzan Hollander, femra e cila e denoncoi. Bellik pranon vrasjen e Girit për t'iu shmangur dënimit me vdekje dhe shpreson se ne

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 12

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 748 Shikime / 0 Likes

  Sukre, Majkëll, Link, dhe Aldo janë së bashku, me Mahon në gjurmët e tyre. Sara është me kokën e zhytur në vaskë ndërsa Kellerman përgatitet për zhdukjen e trupit të saj. Në Tribun

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 11

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 719 Shikime / 1 Likes

  Në Maljamar, Nju Meksiko Majkëll merr atë që i duhet nga një dyqan sportiv, më vonë pëson një krizë të ndërgjegjes. Në Tribune, Kansas, T-Bag mezi i shpëton policisë, por përs

 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 10

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 897 Shikime / 1 Likes

  Bellik torturon T-Bag për paratë. T-Bag gëltit çelësin dhe Bellick përdor truket pista për të marrë. Sara dhe Majkëll takohen, por ata ndiqen nga Aleksander Mahon. Shkarko Filmin https://openload.co/f/oZ

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 9

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 695 Shikime / 1 Likes

  Majkëll përpiqet për të marrë diçka nga Kopshti Botanik Blending në Utah, por njerëzit Mahone shkojnë aty të parët . Mahon beson se dikush në ekipin e tij është duke shpërndar&eu

 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 8

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 882 Shikime / 1 Likes

  Në përpjekje për të marrë të gjitha paratë Sukre has në disa vështirësi të papritura. Kapiten Bellik dhe partneri i tij nuk janë dorëzuar për gjetjen e të burgosurve. Shkarko Filmi

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 7

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 657 Shikime / 0 Likes

  Plani i Majkëllit hasi në një pengesë, kur mbërrin vajza e pronares së shtëpisë, e cila është police. Mahon shpreson se "Tweener", në paraburgim të FBI-së, do të zbulojë vendndodhj

 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 6

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 677 Shikime / 0 Likes

  Mahon mbërrin në Salt Lejk Siti, duke u përpjekur për të gjetur saktësisht se ku janë të arratisurit në Utah . Majkëll dhe Link bëjnë një plan me T-Bag dhe "Tweener" që do t'u mundë

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 5

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 903 Shikime / 0 Likes

  Majkëll dhe Link arrijnë në Toele, por harta që ata kanë nevojë për të gjetur Fermën "K.K" mungon. Ata të takojnë në T-Bag dhe "Tweener", të cilët kanë ardhur gjithashtu në To

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 4

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 1,047 Shikime / 0 Likes

  Michael, Linc, dhe Nika janë kapur nga Belliku dhe Geary, të cilët duan për të tërhequr paratë e Westmoreland në Utah. Tweener vazhdon vozitjen e tij me Debra Jean. Abruzzi është ribashkuar me gruan dhe f&

  Featured
 • Popular Prison Break | Sezoni 2 Episodi 3

  Prison Break | Sezoni 2 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 861 Shikime / 0 Likes

  Me spitalet dhe klinikat nën mbikëqyrje, Michael dërgon Lincolnin në shtëpinë e Nikas për të shëruar këmbën e tij të plagosur. Michael shkon në Brewster për të rimarrë makin&e

  Featured

Kategorit

RSS