Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

House of Cards


 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 13

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 1,670 Shikime / 1 Likes

  Marrëdhënia e Frenkut me Klerin arrin në një pikë kritike. Dog kthehet në të shkuarën. Shkarko Filmin https://openload.co/f/0gSTZCVrAXk

 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 12

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 1,786 Shikime / 1 Likes

  Kleri ka një rol akoma dhe më të rëndësishëm në fushatë. Pikët e fituara e detyrojnë Hedhërin të kërkojë të zbulojë ndonjë sekret të ndyrë të Klerit. Shkar

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 11

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 1,766 Shikime / 1 Likes

  Gjërat marrin tatëpjetën kur Frenku, Xheki dhe Hedhër përballen në debatin e tyre të parë. Tomi i bashkohet Klerit në rrugën e fushatës. Shkarko Filmin https://openload.co/f/VUmNSGSSIH0

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 10

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 1,973 Shikime / 2 Likes

  Frenkut i duhet të përballet me Petrovin sy në sy teksa Kleri përpiqet ta mbrojë misionin paqeruajtës. Duhen bërë sakrifica. Shkarko Filmin https://openload.co/f/IKXex5FAAxY

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 9

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 1,830 Shikime / 1 Likes

  Lugina Xhordan shpërthen në kaos sapo fillon të lulëzojë fushata e Frenkut. Kler merr informacion politik dhe e këshillon atë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/Q_6AbYiyHRE

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 8

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 1,448 Shikime / 1 Likes

  Një uragan rrezikon t’i kanoset jo vetëm tërë bregut lindor dhe Frenk duhet të marrë një vendim të vështirë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/zv6JQlh_9ms

 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 7

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 2,214 Shikime / 2 Likes

  Dëmi është bërë tashmë dhe Andëruds duhet ta ndreqin atë. Por plagët e thella nuk shërohen shpejt, nganjëherë nuk shërohen kurrë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/ZYdRsTSUJPU

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 6

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 1,584 Shikime / 0 Likes

  Frenk dhe Kler udhëtojnë për në Mosko për të arritur një marrëveshje në mënyrë që të lirohet nga burgu një qytetar amerikan. Kler mban një qëndrim i cili shkatërron plane

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 5

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 1,501 Shikime / 1 Likes

  Frenk i shpall luftë kongresit për ta filluar nga e para programin e tij të punësimit. Kler debaton me ambasadorin rus. Shkarko Filmin https://openload.co/f/QKFrB2CJ67A

 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 4

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 2,351 Shikime / 1 Likes

  Kler anashkalon Rusinë në OKB. Frenk përpiqet t’ia hedhë një kundërshtari të forte dhe përfundon duke u përballur me një pushtet të vërtetë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/FxrQgk

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 3

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 2,021 Shikime / 1 Likes

  Vizita shtetërore e presidentit rus shndërrohet në një luftë të ftohtë mendimesh. Shkarko Filmin https://openload.co/f/vVHANRQTXlk

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 2

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 2,060 Shikime / 2 Likes

  Përpjekjet e bëra nga Kler për të qenë pjesë e OKB-së dështojnë. Frenk lufton kryengritësit me një fjalim të mençur drejtuar kombit. Shkarko Filmin https://openload.co/f/CPjSxGXWFOU

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 1

  House Of Cards | Sezoni 3 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 2,510 Shikime / 1 Likes

  Shkalla e miratimit të Frenkut është ulur në mënyrë drastike. Dog futet në qendër rehabilitimi për të shëruar plagët e tij. Kler planifikon të kandidojë për ambasadore në OKB.

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 13

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 1,892 Shikime / 3 Likes

  Gjatë trazirave brënda vendit, Frencis gati po shkatërrohet. Stempër duhet të vendosë pikat mbi i. Pamëshirshmëria e Klerit arrin kulmin. Shkarko Filmin https://openload.co/f/c56musCJ8iU

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 12

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 1,871 Shikime / 1 Likes

  Frencis ndjehet i përjashtuar. Stempër përpiqet të rifitojë kontroll mbi veten. Shkarko Filmin https://openload.co/f/9LRNgmdcnjs

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 11

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 2,069 Shikime / 1 Likes

  Frenk merret në pyetje nga një prokurore e veçantë. Remi Denton po përpiqet të ruajë alternativa për veten. Stempër po lufton me djallin brenda vetes. Shkarko Filmin https://openload.co/f/xFj0I0k7hZg

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 10

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 2,096 Shikime / 1 Likes

  Teksa luftojnë me vendet e jashtme dhe teksa brenda vendit krijohet një situatë e dhunshme, Frencis do që ta fundosë përfundimisht Taskun. Kler dhe Xheki fillojnë të kenë përplasje mes tyre. Shkarko Filmin

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 9

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 2,273 Shikime / 1 Likes

  Çdo gjë bëhet personale kur Task i shkakton një skandal çiftit Andërud. Fredi bashkë me restaurantin e tij përfshihet në të. Shkarko Filmin https://openload.co/f/sfCTNqV8saY

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 8

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 1,629 Shikime / 2 Likes

  Lufta me Task sa vjen e bëhet më e forte. Kler influencon Trishën, nga ana politike dhe ajo shtëpiake. Shkarko Filmin https://openload.co/f/NGRBH71lwaE

 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 7

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 2,366 Shikime / 1 Likes

  Pavarësisht mosmarrëveshjeve, miqësia mes Uokërs dhe Andëruds forcohet. Por një luftë nis mes Frencis dhe Task. Shkarko Filmin https://openload.co/f/-Ure8ARpQ38

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 6

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 2,474 Shikime / 2 Likes

  Frencis i drejtohet bisedave jo formale me një miliarder kinez. Lukasi merr masa ekstreme në mënyrë që të ekspozojë zëvendës presidentin. Skuadrës Andërud i shtohet një anëtar i ri. Shkarko

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 5

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 2,844 Shikime / 1 Likes

  Në mes të një krize energjie, Frencis dhe Task i japin fund aleancës së tyre jo dhe aq të fortë. Lukas duhet të marrë një vendim të vështirë. Stempër i afrohet më shumë Rej&cc

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 4

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 3,006 Shikime / 3 Likes

  Një kurth ngritur nga terroristat për të kërcënuar kongresin, bën që Frencis të ngecet në zyrë me të zemëruarin Donald Blajth. Kler bën një intervistë që çmend të

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 3

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 6,512 Shikime / 9 Likes

  Tensioni mes Frencis dhe Rejmond Task rritet teksa situata në Kinë përkeqësohet. Një zënkë në senat e vendos Frenkun kundër republikanëve. Shkarko Filmin https://openload.co/f/hFq5mbGt0io

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 2

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 3,097 Shikime / 4 Likes

  Frenk u shpall si zëvendës president. Qeveria e SHBA-së takohet me atë të Kinës. Xheki përballet me vështirësi gjatë rrugës së kandidimit për kryetare të ardhshme të grupit parlame

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 1

  House Of Cards | Sezoni 2 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 4,978 Shikime / 5 Likes

  Frenku përgatitet për ngritjen në detyrë si zëvendës president. Dog përpiqet të fshijë çdo gjurmë që mund të dëmtojë atë dhe Frenkun. Kler i kundërpërgjigjet Xhili

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 13

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 669 Shikime / 0 Likes

  Frenk bën të pamundurën që plani i tij të vazhdojë. Xhiliana kërkon që të padisë Klerin. Zoi, Xhanina dhe Lukasi investigojnë mbi Rejçëll Posner dhe mbi marrëdhënien e saj me Pit

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 12

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 483 Shikime / 0 Likes

  Presidenti dërgon Frenkun në St. Luis që të bindë Rejmond Task për tu bërë zëvendës president i ardhshëm. Zoi dhe Xhanina investigojnë mbi vdekjen e Piter Rusos. Shkarko Filmin https://openload.c

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 11

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 479 Shikime / 0 Likes

  Pas dështimit të fushatës së Rusos, Frencis bën disa marifete për t’ju bashkuar administratës së Uokër. Shkarko Filmin https://openload.co/f/-twxtuXy3GY

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 10

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 412 Shikime / 0 Likes

  Pasi zbuloi që Kler e kishte fajin për dështimin e projektligjit Watershed, Frencis punon për ta kontrolluar situatën e shkatërruar dhe për të pasur kontroll mbi Piter Ruson. Zoi dhe Kler kërkojnë të

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 9

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 451 Shikime / 1 Likes

  Frenk bën gjithçka mundet vetëm që projektligji të miratohet nga kongresi. Ruso bën një tur fushate me zv. Presidentin, por ky i fundit nuk ia bën shumë të lehtë udhëtimin. Shkarko Filmin https

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 8

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 438 Shikime / 0 Likes

  Frenk bën që bibliotekës së ish shkollës së tij ushtarake t'i vendoset emri i tij. Piteri përpiqet të fitojë sërish mbështetjen e qytetarëve të tij. Shkarko Filmin https://openload.co/f/NFJj

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 7

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 469 Shikime / 0 Likes

  Frenk ndihmon Piterin të përgatitet për kandidaturën si guvernator, por Piter po mendohet dy herë për këtë gjë. Dog ndihmon një prostitutë që ka rënë në hall. Shkarko Filmin https:

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 6

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 402 Shikime / 0 Likes

  Zënka midis Frenkut dhe Martit po del jashtë kontrollit. Ruso vendos që të kandidojë për guvernator të Pensilvanisë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/NuyreY1TW74

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 5

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 488 Shikime / 0 Likes

  Një zënkë nis mes Frencis dhe Marti Spinellës. Ruso bie në depression për shkak të njerëzve që kanë humbur punën te kantieri detar. Shkarko Filmin https://openload.co/f/LlzhT40zUzM

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 4

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 755 Shikime / 0 Likes

  Frenk përforcon lidershipin kongresist. Zoit i ofrohet vendi i punës si korrespondente e Shtëpisë së Bardhë dhe ajo nuk di si të veprojë, ta pranojë apo jo. Shkarko Filmin https://openload.co/f/zP8nkzJ46PE

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 3

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 481 Shikime / 0 Likes

  Frenk shkon në vendlindjen e tij për të zgjidhur një problem. Zoi bën marrëveshje për t’u ngritur në detyrë si gazetare. Klerit i bashkohet një ortake e re biznesi. Shkarko Filmin https://openload.co

 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 2

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 561 Shikime / 0 Likes

  Francis dhe Doug planifikojnë rrëzimin e kandidatit për sekretar shteti, Michael Kern. Ndërsa, Zoe Barnes po bëhet çdo ditë e më shumë e famshme në gazetën Washington Herald Shkarko Filmin https://o

  Featured
 • Popular House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 1

  House Of Cards | Sezoni 1 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 2,062 Shikime / 0 Likes

  Kongresmenit Francis Underwood iu mohua kandidimi për Sekretar Shteti. Tani ai kërkon të hakmerret bashkë me skuadrën e tij. Zoe Barnes, korrespondente e gazetës Washington Herald është gati të bëjë g

  Featured

Kategorit

RSS