Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

Meryl Streep


  • Popular Lions for Lambs (2007)

    Lions for Lambs (2007)

    nga Admin Shtuar 714 Shikime / 0 Likes

    Një dramë, e fuksuar nëAfganistan të cilit jan dërguar njëkongresmen, një gazetar dhe një profesor , një ngjarje e përfshir mes 2 ushtrive dhe armiqev të përcaktuar në një sekuencë

Kategorit

RSS