Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

Christian Bale


 • Popular The Flowers of War (2011)

  The Flowers of War (2011)

  nga Admin Shtuar 729 Shikime / 0 Likes

  Një perëndimor gjen strehim me një grup femrash në një kishë gjatë përdhunimit të Nankingut nga japonezët në 1937. Duke aktruar si prift, ai tenton t'i sigurojë femrat. Shkarko Filmin https://ope

  Featured
 • Popular Public Enemies (2009)

  Public Enemies (2009)

  nga Admin Shtuar 1,887 Shikime / 3 Likes

  Federalët përpiqen ta mëposhtin gangsterin famëkeq amerikan John Dillinger, Baby Face Nelson dhe Pretty Boy Floyd gjatë një vale krimesh të cilat shpërthejnë në 1930. Shkarko Filmin https://openload.co/f/h

  Featured
 • Popular American Psycho (2000)

  American Psycho (2000)

  nga Admin Shtuar 2,431 Shikime / 0 Likes

  Një i pasur në New York bankier, investimetekzekutiv i fsheh alternativat nga vetja e tij, dhe shoku i ti përshkallëzohet më thellë në palogjikshmen e ti, dhe nga fantazitë e ti falso. Shkarko Filmin https://openloa

  Featured

Kategorit

RSS