Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

Californication


 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 12 (I Fundit)

  Californication | Sezoni 3 Episodi 12 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 2,646 Shikime / 0 Likes

  Derisa Moody më në fund përgatitet për të kaluar në Nju Jork, Becca i tregon Hankut rreth një eksperiencë intime që ajo kishte. Hank habitet kur Mia shfaqet në shtëpi pa paralajmërim. Hank nuk ar

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 11

  Californication | Sezoni 3 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 2,663 Shikime / 0 Likes

  Felicia fton Hankun dhe Karen për drekë. Kur ata mbërrijnë, ata gjejnë Jill dhe Jackie aty - e çuditshme.. Por është e ftuara surprizë që e bënë Hankun të vajtojë, "Dita më e keq

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 10

  Californication | Sezoni 3 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 2,743 Shikime / 1 Likes

  Karen, Becca dhe Marcy kanë dalur në mbrëmje bashkë. Qëkur Charlie është larguar nga Sue, Hank vendos të ketë të dalë me djemt jashtë. Nata e vajzave - e qetë. Nata e djemve - jo aq shum&eum

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 9

  Californication | Sezoni 3 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 2,702 Shikime / 0 Likes

  Ka një telefonatë nga drejtori i shkollës së vajzës së Hankut ... dhe Stacy. Felicia ka një zbulesë për Karen. Marcy është goditur plotësisht nga Rick dhe në krye të kësaj, Charlie

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 8

  Californication | Sezoni 3 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 602 Shikime / 0 Likes

  Jackie dhe dy nga miqtë e saj arrijnë në festë. Ditën tjetër, njëra nga vajzat është pa ndjenja, dhe pastaj Runkle & Rick Springfield arrijnë. Ata të gjithë duhet të fshihen kur paprimta

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 7

  Californication | Sezoni 3 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 614 Shikime / 0 Likes

  Hank ka vendosur se ai ka nevojë për të hequr qafe gratë pa lidhje në jetën e tij, dhe ai ka për qëllim për ta arritur atë në një ditë. Për fat të keq, gratë mund të duan

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 6

  Californication | Sezoni 3 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 3,680 Shikime / 0 Likes

  Karen është afër asaj se qfarë është duke bërë Hank, por problemi aktual është Becca, e cila nuk është e lumtur që duhet të lëvizë për në NY për të jetuar

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 5

  Californication | Sezoni 3 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 3,586 Shikime / 0 Likes

  Becca fluturon në NY për tek nëna e saj, ndërsa miku i vjetër i Hankut 'Zloz' vjen në LA për herë të parë. Misioni i tij: që të kënaq në të gjitha llojet e shthurjes. Hanku e merr

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 4

  Californication | Sezoni 3 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 2,399 Shikime / 0 Likes

  Becca merr Hankun në një Butik mode për të marr disa veshje. Por Hanku nuk është aq i sigurt që i pëlqen idea e Beccas. Në punë, Hank ka takime seksuale me ndihmës mësuesen Jill dhe bosen Felicia

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 3

  Californication | Sezoni 3 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 2,375 Shikime / 0 Likes

  Hank dhe Becca marrin pjesë në organizimin vjetor të Departament English Fall Mixer organizuar nga Dean Koons dhe gruaja e tij Felicia. Pas shkëmbimeve flirtuese me studentëve Jackie dhe Felicia, Hank gjen veten të ngushë

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 2

  Californication | Sezoni 3 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 2,646 Shikime / 0 Likes

  Hank bën një fillim të vështirë të mësimit, kur një nga studentët e tij tenton të bëjë vetëvrasje pasi Hank kritikon shkrimet e tij, dhe gjithashtu mëson një fakt të padë

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 3 Episodi 1

  Californication | Sezoni 3 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 2,613 Shikime / 0 Likes

  Pas shpërnguljes së Karenit në Nju Jork, Hank Moody bën më të mirën e tij për të rritur vajzën e tij Becca vetë. Por duke qenë një baba i vetëm nuk është e lehtë, sidomos

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 12 (I Fundit)

  Californication | Sezoni 2 Episodi 12 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 3,588 Shikime / 0 Likes

  "Ardhja e lumtur" ndodh në qendrën e re të lindjes. Shkarko Filmin https://openload.co/f/DfVpW0KZfxE

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 11

  Californication | Sezoni 2 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 2,994 Shikime / 0 Likes

  Libri i Mia-së - që është në të vërtet është i Hankut - Libri merr furi komentesh, ironikisht më të mira se çdo libër të botuar në emër Hank-ut. Lew është duke b&e

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 10

  Californication | Sezoni 2 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 2,880 Shikime / 0 Likes

  Hank pret rezultatet e testimit dhe reflekton në ditët e tij të hershme me Karenin. Charlie i lutet Daisyt që të largohet. Shkarko Filmin https://openload.co/f/QCrkQ-sosPo

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 9

  Californication | Sezoni 2 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 2,813 Shikime / 0 Likes

  Hank shkon në takim me Janie Jones, dashurin e humbur të Lew-it. Lew e fton Karenin në takim. Shkarko Filmin https://openload.co/f/KROWrzGLijI

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 8

  Californication | Sezoni 2 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 634 Shikime / 0 Likes

  Marcy shkon për të nëna e saj për një detox, Hank shkon tek ish e dashura Lewit për të mësuar më shumë rreth marrëdhënies së tyre dhe Karen shkon tek Lew, sepse ai po del me Mia-në. Shk

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 7

  Californication | Sezoni 2 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 605 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/c7GLeCDY3ec

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 6

  Californication | Sezoni 2 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 1,734 Shikime / 0 Likes

  Hank përpiqet të flas me Lew për dashurinë e humbur. Më vonë, ai shkon pas Julian, i cili është duke marrëdhënie seksuale me dikë që definitivisht nuk është Sonja. Shkarko Filmin https:

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 5

  Californication | Sezoni 2 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 1,761 Shikime / 0 Likes

  Hank tani jeton me Lew Ashby, i cili bën një surprizë kur Hanku i tregon që ai e pëlqen TV kuzhinieren Chloe Metz. Charlie ndihmon Daisy të marrë pjesë në një film porno. Shkarko Filmin https://openload.co

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 4

  Californication | Sezoni 2 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 2,161 Shikime / 0 Likes

  Mu para se ata të fillonin festën e madhe për të gjithë miqtë e tyre, Hank i propozon Karenit. Shkarko Filmin https://openload.co/f/pPa2WLRqnGQ

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 3

  Californication | Sezoni 2 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 2,115 Shikime / 0 Likes

  Hank fillon të shkruaj biografin e Lew Ashby-së, Becca fillon në shkollën e Mias dhe Charlie fillon (mirë, përpiqet për të filluar në të vërtetë) si agjent i Aktores së pornos Daisy. Shkarko

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 2

  Californication | Sezoni 2 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 2,028 Shikime / 0 Likes

  Pasi Hank është arrestuar nga policia dhe dërgohet në burg, ai takohet me producentin Lew Ashby, i cili i kërkon Hankut për të shkruar biografinë e tij, në ndërkohë, Charlie është shkarkuar

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 2 Episodi 1

  Californication | Sezoni 2 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 2,063 Shikime / 0 Likes

  Hank dhe Karen janë duke planifikuar për të kaluar përsëri në Nju Jork dhe Hank i nënshtrohet një vazektomie. Shkarko Filmin https://openload.co/f/pfB4fniMvuA

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 12 (I Fundit)

  Californication | Sezoni 1 Episodi 12 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 970 Shikime / 0 Likes

  Dasma e Karen dhe Billit. Shkarko Filmin https://openload.co/f/8HiDsMQaSlI

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 11

  Californication | Sezoni 1 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 1,082 Shikime / 0 Likes

  Mia vazhdon ta paraqes librin e Hankut si të veten. Becca njofton një lëvizje, ndërsa Karen dhe Bill janë duke përgatitur martesën e tyre. Shkarko Filmin https://openload.co/f/l1fc_r3m1jM

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 10

  Californication | Sezoni 1 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 2,703 Shikime / 0 Likes

  Charlie dëshpërimisht dëshiron të ndihmojë Hankun shumë ngurrues. Ndërkohë Karen dhe Marcy dehen së bashku. Shkarko Filmin https://openload.co/f/XEOXso--wlA

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 9

  Californication | Sezoni 1 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 2,653 Shikime / 0 Likes

  Gjërat duket se po përmirsohen për Hankun. Ai më në fund ka shkruar diçka dhe merr një bonus të majmë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/6SKohlTyYo0

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 8

  Californication | Sezoni 1 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 3,211 Shikime / 0 Likes

  Babai Hankut vdes. Pavarësisht që kujtimet e babait të tij lundrojn në sipërfaqe, ai nuk do të shkojë në funeralin e tij. Ndërkohë, ai shkon në shtrat me një lavire me emrin Trixie, pavarësi

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 7

  Californication | Sezoni 1 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 3,284 Shikime / 0 Likes

  Ndërsa Charlie dhe gruaja e tij Marcy duke marrë parasysh një treshe në shtëpi, Hank përpiqet për të fituar Karen duke i rregulluar një punë ëndërrash për të. Shkarko Filmin https://ope

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 6

  Californication | Sezoni 1 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 4,212 Shikime / 0 Likes

  Hank kalon një natë me një vajzë surfi seksi që vjedh disqet e tij dhe kitarën. Shkarko Filmin http://abinitio.me/IrxEq

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 5

  Californication | Sezoni 1 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 3,485 Shikime / 0 Likes

  Bill i kërkon Hankut për ta zëvendësuar atë si një drejtues i ftuar në klasën krijuese të MIA-së. Becca ka një dëshirë të fortë për mësuesin e saj të kitarës. S

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 4

  Californication | Sezoni 1 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 4,914 Shikime / 0 Likes

  Meredith i thotë Hankut të shkojn në një mbrëmje. Karen dhe Bill janë atje. Dhe kështu është djali i martuar Meredith ka një aferë me të. Shkarko Filmin https://openload.co/f/fGmPXER5yvo

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 3

  Californication | Sezoni 1 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 4,993 Shikime / 0 Likes

  Hank zihet me Todd Carr, drejtorin e filmit të bazuar në librin e tij, dhe përfundon në burg. Bill e nxjerrë atë jashtë. Shkarko Filmin https://openload.co/f/Xs88ktDA8_U

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 2

  Californication | Sezoni 1 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 4,912 Shikime / 0 Likes

  Hank pranon një pozitë bloger dhe merr pjesë në një darkë derisa ai vazhdon të përpiqet për të shpëtuar jetën e tij. Shkarko Filmin https://openload.co/f/9paj2OfNnoY

  Featured
 • Popular Californication | Sezoni 1 Episodi 1

  Californication | Sezoni 1 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 3,864 Shikime / 0 Likes

  Njihuni me Hank Moody, një shkrimtar i depresionuar i cili ka një vajzë, një ish-grua që dëshiron ta kthejë mbrapa dhe shumë afera seksuale rastësore. Shkarko Filmin https://openload.co/f/qnojJihR-qY

  Featured

Kategorit

RSS