Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

Mr. Robot


 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 11

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 299 Shikime / 0 Likes

  Anxhela bën një njohje të re, Domi fillon të shohë qëllimin e gjërave, një mik i vjetër shpalos gjithçka për Eliotin. Shkarko Filmin https://openload.co/f/ITNtT50T4Kk

 • Popular Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 10

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 311 Shikime / 0 Likes

  Elioti pyet veten nëse zoti Robot e ka gënjyer. Darlina mundohet të bëjë gjënë e duhur. Ndërkohë që Domi dhe FBI-ja i afrohen më shumë zbulimit të tyre. Shkarko Filmin https://openload.co/f/

 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 9

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 275 Shikime / 0 Likes

  Anxhela kërkon më shumë nga Ikorp se ç'duan t'i japin ata. Të pasigurt nëse Ushtria e Errët punon me ta ose kundër tyre, Elioti dhe Darlina kërkojnë përgjigje. E vërteta gjendet diku. Shkarko F

 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 8

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 274 Shikime / 0 Likes

  Shoqëria f publikon një video të re. Darlin vepron e nxitur nga një dwshirë e vjetër e saj ndërkohë, Trenton dhe Mobli mundohen të gjejnë një mënyrë për t'u larguar nga gjithçka

 • Popular Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 7

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 341 Shikime / 0 Likes

  Z.Robot përpiqet t'i tregojë Eliotit që mund të jetë i dobishëm. Plani i Darlinës dhe Anxhelës nuk shkon siç pritej. Shkarko Filmin https://openload.co/f/l_Mse1_hlKs

 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 6

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 299 Shikime / 0 Likes

  Z.Robot përpiqet t'i tregojë Eliotit që mund të jetë i dobishëm. Plani i Darlinës dhe Anxhelës nuk shkon siç pritej. Shkarko Filmin https://openload.co/f/YiSNFBBemQg

 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 5

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 239 Shikime / 0 Likes

  Ellioti merr vesh se me çfarë merret Ray dhe është në mëdyshje se çfarë duhet të bëjë për këtë. Dom dhe FBI-ja udhëtojnë në Kinë, ku ndodh një atentat n&eum

 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 4

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 282 Shikime / 0 Likes

  Ellioti miqësohet me Rayn dhe është në udhëkryq nëse t'i rrëfejë atij të fshehtat që ka. Ai vë një bast mjaft të rrezikshëm me zotin Robot. Ndërkohë, Dom zbulon diçka t

 • Popular Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 3

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 330 Shikime / 0 Likes

  Ellioti është i vendosur që të mundë zotin Robot, por ai do e kuptojë që nuk do jetë dhe aq e thjeshtë. Angela merr në pyetje mamanë e Leslie në lidhje me vrasjen e të birit. Shkarko Filmin

 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 2

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 269 Shikime / 0 Likes

  'Hakimi 5/9' ka ndryshuar botën; Elliot është në izolim, Angela gjen lumturi në Evil Corp, shoqëria f dërgon një ngarkesë keqdashëse. Shkarko Filmin https://openload.co/f/rekYE3yEDBY

 • Popular Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 1

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 328 Shikime / 0 Likes

  'Hakimi 5/9' ka ndryshuar botën; Elliot është në izolim; Angela gjen lumturi në Evil Corp; shoqëria f dërgon një ngarkesë keqdashëse. Shkarko Filmin https://openload.co/f/CgyDvtpFQ58

 • Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 0

  Mr. Robot | Sezoni 2 Episodi 0

  nga Admin Shtuar 297 Shikime / 1 Likes

  Në sezonin e 2-të, “Z. Robot" flet për shoqërinë moderne, në të cilën ndodhemi aktualisht dhe mënyrën që jemi kaq të varur nga teknologjia. Së bashku me 'Shoqërinë F', nj&eum

 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 10 (I Fundit)

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 10 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 3,740 Shikime / 0 Likes

  “Episodi i fundit i Sezonit 1”: Elioti bën një tjetër zbulim të madh rreth jetës së tij dhe fsociety. Bota e Tajrellit fillon të bëhet më e vogël. Anxhela ka një vizitor të papritur&h

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 9

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 3,729 Shikime / 0 Likes

  Elioti duhet të përballet me sfidat e së shkuarës dhe të mësohet me familjen e re… Shkarko Filmin http://abinitio.me/1VIdU

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 8

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 3,181 Shikime / 0 Likes

  Allsafe hakohet dhe Elioti duhet të takohet me White Rose. Tyrell merret në pyetje nga policia ndërsa Eliotit i kujtohet se kush është ai në të vërtetë. Shkarko Filmin http://abinitio.me/wIUZu

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 7

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 6,247 Shikime / 0 Likes

  Mr.Robot përpiqet të rikthejë sërisht grupin e “fsociety”; Angela arrin të krijoje marrëveshje me Colby-n; Tyrell takon sërisht gruan e Scott-it. Shkarko Filmin http://abinitio.me/fPLbo

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 6

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 5,259 Shikime / 0 Likes

  Për të shpëtuar dikë Elioti hakon sistemin e burgut për të liruar një shitës droge, Loja e Tajrellit bëhet e çuditshmeAnxhela heton vdekjen e mamasë së saj. Shkarko Filmin http://abinitio.me/5s

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 5

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 5,265 Shikime / 0 Likes

  Fsociety përpiqet për të depërtuar Stil Mountain, objektin më të sigurt e të dhënave në Amerikë. Shkarko Filmin http://abinitio.me/BOXwG

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 4

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 4,422 Shikime / 1 Likes

  Eliot gjendet përballë sfidës që të mos pijë më morfinë dhe i duhet të durojë pasojat. Ndërkohë po afron afati për planin e tyre. Shkarko Filmin http://abinitio.me/aMEdp

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 3

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 4,622 Shikime / 0 Likes

  Jeta e Elioti përpiqet të jetë normale po nuk ndodh ashtu kur paraqitet “fsociety”. Gidoni është dyshuesi kryesor që kontrollona serverët në Dulles, kur Tajrell luan një lojë tjetër me sha

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 2

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 3,265 Shikime / 0 Likes

  Elioti duhet të zgjedhë midis ofertës për të punuar për Evil Corp ose për fsociety. Shkarko Filmin http://abinitio.me/Y6FWG

  Featured
 • Popular Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 1

  Mr. Robot | Sezoni 1 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 3,248 Shikime / 0 Likes

  Në MR. ROBOT, Elioti, një inxhenier për sigurinë kompjuterike ditën dhe një mbrojtës i njerëzve natën, rekrutohet nga një grup i panjohur hakerash për të shkatërruar firmën për t&e

  Featured

Kategorit

RSS