Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

The Walking Dead


 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 16 (I Fundit)

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 16 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 6,268 Shikime / 1 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/lpkCMvIcp6Q

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 15

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 15

  nga Admin Shtuar 5,952 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/6LUxz0ErEOA

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 14

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 14

  nga Admin Shtuar 5,955 Shikime / 1 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/-QJAmuXGmIw

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 13

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 6,105 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/gk7QAuukjjw

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 12

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 6,227 Shikime / 1 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/rX8zdDYfkO0

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 11

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 4,003 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/IDXuGlrAxyY

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 10

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 4,013 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/T0Xi2zZwF7E

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 8

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 2,768 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/vhrnAQppPtk

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 7

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 2,694 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/ZZSmdcY_q1c

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 6

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 2,339 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/KQtMzeqot6s

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 5

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 2,424 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/Qz0jEpp3_q4

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 4

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 2,725 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/WZo1kUTFpRM

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 3

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 2,750 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/ItGX7yWvqYY

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 2

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 3,205 Shikime / 1 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/0X3Pkx4_Hc0

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 1

  The Walking Dead | Sezoni 5 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 3,380 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/K55kKlVkbK4

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 16 (I Fundit)

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 16 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 2,575 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Filmin https://openload.co/f/4Y4Xe4uUgoM

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 14

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 14

  nga Admin Shtuar 3,418 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/F4PNQrRQH5I

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 13

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 3,205 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/MjKPMrpuaVw

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 12

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 2,378 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/x_gGKPq89Pk

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 11

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 2,186 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/wgIs9TLwqVA

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 10

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 2,392 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/Sc0fN2GjrWM

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 9

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 2,345 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/KTgIQymjBJM

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 8

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 3,277 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/nBhxsuYBgQ0

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 7

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 2,635 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/iF7xwZM7sEc

 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 6

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 1,786 Shikime / 0 Likes

  Shkarko Serialin https://openload.co/f/Dajw31zAb24

 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 5

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 2,298 Shikime / 0 Likes

  Herschel lufton për t'u kujdesur për të sëmurët, ndersa situata në bllokun e burgut përshkallëzohet. Ndërkohë, Rick dhe Carl mbrojnë burgun ndërsa gardhi hapet. Shkarko Serialin https://openload.

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 4

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 1,587 Shikime / 0 Likes

  Daryl, Tyreese, Michonne dhe Bob vazhdojnë për në kolegjin e veterinaris në këmbë në kërkim të barnave. Rick dhe Carol shkojnë me vrapë në një qytet aty pranë, ku ata gjejnë dy t&e

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 3

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 1,565 Shikime / 0 Likes

  Ndërsa të sëmurët janë në karantinë, Daryl, Tyreese, Michonne dhe Bob largohen nga burgu në kërkim të furnizimeve mjekësore. Rick bën një zbulim tronditës. Shkarko Serialin https://open

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 2

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 1,611 Shikime / 0 Likes

  Rick është i detyruar të braktis mënyrën e jetesës se tij të qetë, kur një virus misterioz vë jetën e të gjithëve në burg në rrezik. Shkarko Serialin https://openload.co/f/rxaszYbz

 • Popular The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 1

  The Walking Dead | Sezoni 4 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 1,814 Shikime / 0 Likes

  Disa muaj kanë kaluar dhe Rick dhe grupi i zgjeruar janë duke jetuar një jetë më të qetë në burg. Problemet shfaqen kur Rick has një të mbijetuar te ri, dhe një furnizim përfundon në katastr

 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 16 (I Fundit)

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 16 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 1,449 Shikime / 0 Likes

  Ndërsa Ricku dhe grupi përgatitet për sulmin e afërt te Guvernatorit, Andrea lufton për të shpëtuar nga robëria. Shkarko Serialin https://openload.co/f/p5QNV_9fMRs

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 14

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 14

  nga Admin Shtuar 1,345 Shikime / 0 Likes

  Guvernatori ndjekë Andrean kur ajo ikën në Woodbury. Ndërkohë, tensionet lindin brenda grupit të Tyreese-së, dhe Plani i Guvernatorit për grupin e Rickut është sabotuar. Shkarko Serialin https://openload.c

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 13

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 1,387 Shikime / 0 Likes

  Rick dhe Guvernatori takohen ballë për ballë, gjoja për të bërë një zgjidhje paqësore për të parandaluar gjakderdhjen e mëtejshme. Mbrapa në burg, tensionet lindin mes Merle dhe pjesës

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 12

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 1,485 Shikime / 0 Likes

  Rick takon në një fytyrë te njohur, kur ai, Carl dhe Michonne kthehen përsëri në vendlindjen e Rickut për më shumë armë për të forcuar veten kundër Guvernatorit. Shkarko Serialin https://ope

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 11

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 1,412 Shikime / 0 Likes

  Ndërsa Rick dhe grupi debatojnë kursin e tyre të ardhshëm të veprimit, Andrea përpiqet për të negociuar me ta. Ndërkohë, Guvernatori përgatit Woodburin për luftë. Shkarko Serialin https://op

 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 10

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 1,470 Shikime / 1 Likes

  Rick vazhdon të shohë vegime nga Lori. Guvernatori planifikon një sulm në burg. Daryl dhe Merle qëndrojn në pyll. Shkarko Serialin https://openload.co/f/sB1zVNK-XNY

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 9

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 1,353 Shikime / 1 Likes

  Woodbury është lënë në rrëmujë pas sulmit nga grupi i Rickut. Prania e Merle në grupë shkakton konflikt. Shkarko Serialin https://openload.co/f/-pBLLt6iLLA

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 8

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 1,401 Shikime / 2 Likes

  Rick, Daryl, Michonne dhe Oscar hyjnë në Woodbury në kërkim të Glenit dhe Maggiet. Ndërkohë, një grup i ri i të mbijetuarve hasin në burg. Shkarko Serialin https://openload.co/f/3MODM4359eQ

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 7

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 1,494 Shikime / 2 Likes

  Michonne çon Rickun, Darylin dhe Oskarin për Woodbury për të shpëtuar Glenin dhe Maggien. Merle përpiqet të marr informacion me forcë nga Glenn. Shkarko Serialin https://openload.co/f/IJWHXXqCpxw

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 6

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 1,510 Shikime / 1 Likes

  Rick merr një telefonatë misterioze. Andrea rritet afër Guvernatorit. Merle përpiqet të ndjekë Michonnen. Shkarko Serialin https://openload.co/f/YkhPnwwBEBg

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 4

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 1,544 Shikime / 1 Likes

  Lori shkon në punë, kur burgu sulmohet. Michonne përpiqet të bindë Andrean të largohen nga Woodbury. Shkarko Serialin https://openload.co/f/qLkT6h8mOPA

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 2

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 1,423 Shikime / 0 Likes

  Ndërsa përkeqësohet gjendja Hershelit, Rick, Daryl dhe T-Dog merren me një grup të burgosurish. Shkarko Serialin https://openload.co/f/LVxF-_Lrbk0

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 1

  The Walking Dead | Sezoni 3 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 1,729 Shikime / 2 Likes

  Pas disa muajsh në arrati, grupi strehohet në një burg federal, ndërsa në vende të tjera, shëndeti Andreas fillon të përkeqësohet. Shkarko Serialin https://openload.co/f/0D0hri2DV1U

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 13 (I Fundit)

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 13 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 1,525 Shikime / 0 Likes

  Ndërsa ferma është pushtuar nga të infektuarit, grupi lufton për të shpëtuar. Shkarko Serialin https://openload.co/f/dpjibPXj2UI

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 12

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 1,249 Shikime / 1 Likes

  Sjellja antagoniste e shanit arrin lartësi të reja, ndërsa Carl vuan pasojat e veprimeve të tij. Shkarko Serialin https://openload.co/f/-VReOwd1zOM

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 11

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 1,218 Shikime / 0 Likes

  Dale frikësohet se grupi është duke e humbur humanizmin e tij ndërsa Rick dhe të tjerët votojnë për të ekzekutuar Randallin. Shkarko Serialin https://openload.co/f/_SxUrQ5cQvA

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 10

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 1,253 Shikime / 1 Likes

  Rick dhe Shane argumentojnë mbi atë se çfarë të bëjnë me Randall. Mbrapa në fermë, Lori, Andrea dhe Maggie mirren me etëvrasjen e Bethit. Shkarko Serialin https://openload.co/f/eVvsHbGQkyU

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 9

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 1,291 Shikime / 1 Likes

  Rick, Glenn dhe Hershel janë nën zjarrin e armikut, pas takimit të tyre me Dave dhe Tony. Ndërkohë, Shane shkon pas Lorit, kur të gjithë e kuptojn se ajo mungon. Shkarko Serialin https://openload.co/f/h_TedbMhahk

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 8

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 1,371 Shikime / 0 Likes

  Si pasojë e incidentit në hambar; grupi i varrosin më të dashurit, Beth bie në shok, dhe Rick dhe Glenn dalin për të gjetur Herschelin, pasi ai zhduket. Shkarko Serialin https://openload.co/f/I3Qnd89irB0

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 7

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 1,462 Shikime / 2 Likes

  Glenn i tregon pjesës tjetër të grupit në lidhje me të infektuarit në hambar, duke i ndarë ata se çfarë të bëjnë tani. Ndërkohë, Hershel cakton një afat për grupin për

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 6

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 1,455 Shikime / 0 Likes

  Dale përballet me Hershelin pasi Glenn i tregon atij për të infektuarit në hambar. Ndërkohë, Lori lufton për të ardhur në kushtet me shtatzëninë e saj, dhe Shane përpiqet për të më

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 5

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 1,444 Shikime / 0 Likes

  Daryl plagoset dhe bllokohet në mes të pyjeve ndersa po kërkonte Sofinë. Hershel kujdeset për grupin. Shkarko Serialin https://openload.co/f/6JfjH2E4kdE

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 4

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 1,466 Shikime / 0 Likes

  Me shërimin e Karlit, grupi vendos fokusin e tyre në gjetjen e Sofias. Glenn dhe Maggie shkojnë për një udhëtim për të gjetur furnizime. Shkarko Serialin https://openload.co/f/W8xRG5aOWFM

  Featured
 • Popular The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 3

  The Walking Dead | Sezoni 2 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 1,596 Shikime / 0 Likes

  Ndërsa gjendja e Karlit vazhdon të përkeqësohet, Shane dhe Otis përpiqen t'i shmangen rrethorve që të shkojnë përsëri në fermë. Shkarko Serialin https://openload.co/f/c2l8iqSpbBk

  Featured

Kategorit

RSS