Albkino.co | Filma me Titra Shqip
Mirëserdhët!
Kyçu / Regjistrohu

Beauty and the Beast


 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 10

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 582 Shikime / 1 Likes

  Vincent duhet te beje një seri testesh te rregulluara nga blerësi misterioz. Keti Xhei Ti dhe Hedher po punojnë jashtë kufijve për te pastruar emrin e tij. Shkarko Filmin https://openload.co/f/cq8p24yvB-Q

  Featured
 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 9

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 381 Shikime / 0 Likes

  Ndërkohe që të gjithë po merren me kërkimin e Vrasesit, Katerina dhe Vincenti përpiqen të gjejnë normalitetin e jetëve të tyre. Shkarko Filmin https://openload.co/f/SaYGd7txmUw

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 8

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 364 Shikime / 1 Likes

  Vinsenti punon në fshehtësi me një agjente seksi, por Kat zbulon se ajo është një vrasëse. Vinsenti mundohet të luajë të dyja rolet, ndërsa Kat përpiqet të bindë DHS-në se mund t&e

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 7

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 349 Shikime / 0 Likes

  Vincent dhe Ket rigrupojnë forcat e tyre për të mposhtur gjuetaret e bishave. Vincenti përpiqet te infiltrohet ne një kompani private ndërsa Katerina përpiqet te marre informacione qe askush tjetër nuk duhet ti dije

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 6

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 395 Shikime / 0 Likes

  Ket dhe Vincent përballen me një tentative tjetër për ti vrare dhe marrëdhënia e tyre vihet në rrezik kur ndodhen në anën e gabuar të ligjit. Shkarko Filmin https://openload.co/f/frfDWtTeY_8

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 5

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 360 Shikime / 0 Likes

  Kur Ket dhe Vincent mundohen të fshihen nga njerëzit qe po i ndjekin , Vincentit i jepet mundësia të shikoje se si jeta e Katerines dhe të tjerëve do kishte qene pa Vincentin. Shkarko Filmin https://openload.co/f/enCZm8TBP_s

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 4

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 313 Shikime / 0 Likes

  Teksa po punon për të zbuluar kush fshihet pas Vinsentit, Kat zbulon se ajo mund të jetë shtatzënë. Një e dhënë që ndjek Vinsenti e vë jetën e tij në rrezik. Ndërkohë J.T. rrë

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 3

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 331 Shikime / 0 Likes

  Ket dhe Vinsent duhet të luftojnë për jetët e tyre ndërkohe qe mundohem të gjejnë kush e vuri çmimin për Bishat. Tess mundohet të përballoje zhgënjimet e shumta ndërsa Hedherit i duhet t&e

 • Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 2

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 270 Shikime / 0 Likes

  Katrina duhet t'ju vijën pas një blerësit për të mbrojtur identitetin e Vinsentit dhe për të shpëtuar nga ekspozimi i tij. Shkarko Filmin https://openload.co/f/tu1diaKnhJo

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 1

  Beauty and the Beast | Sezoni 4 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 315 Shikime / 0 Likes

  Vinsenti dhe Katerina po jetojnë jetën e ëndërruar derisa Xhei Ti ju jep lajmin se dikush po përpiqet të ekspozoje identitetin e bishave. Shkarko Filmin https://openload.co/f/fY4wLRQwJEY

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 13 (I Fundit)

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 13 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 407 Shikime / 0 Likes

  Vinsenti dhe Katrina duhet bërë çmos për të mposhtur Liamin, i cili do të bëj gjithçka që të vë në dukje fytyrën e Vinsenti që është një bishë-njerëzore. Sh

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 12

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 309 Shikime / 0 Likes

  Historia e Liamit trondite Katrinen qe shtyhen atë te gjurmoj me thelle ne familjen Ellingsworth, rreth kaluarës së tyre. Gjerat nuk janë siç duken kur Vinsent duhet të përdore armën sekrete të tij…. S

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 11

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 344 Shikime / 0 Likes

  Ngjarjet të pa pritura vijën kur Vinsent bihen dakord për ta ndihmuar Liamin në një mision për të tërhequr prova që mund të vë në dukje ata dy, ndërsa Kat dyshon në zbulimin e tyre rret

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 10

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 372 Shikime / 0 Likes

  Cat dhe Vincent gjejnë informacion për “Pacientin X” i cili mund t’i ndihmojë për të gjetur Liamin… Shkarko Filmin https://openload.co/f/x17volG3X50

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 9

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 316 Shikime / 0 Likes

  Pasi një forcë e madhe shkatërron ditën e dasmës së Cat dhe Vincentit, të gjithë duhet t’i kujtojnë Cat qëllimin e saj më të madh. Shkarko Filmin https://openload.co/f/U-JQv4URBaE

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 8

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 335 Shikime / 0 Likes

  Keti dhe Vinsentit po ju afrohet dita e martesës, kur JT dhe Tes mundohen të mbajnë Katin jashtë shqetësime për ditën e saj të madhe. Shkarko Filmin https://openload.co/f/mFMze8fu6PI

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 7

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 360 Shikime / 1 Likes

  JT organizon një festë surprizë për Vincentin. Fatkeqsisht, ajo prishet nga një snajper misterioz i cili ka për qëllim të ndalojë Vincentin dhe Catit në eksperimentet me supernjerëzit… Shkarko

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 6

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 352 Shikime / 0 Likes

  JT organizon një festë surprizë për Vincentin. Fatkeqsisht, ajo prishet nga një snajper misterioz i cili ka për qëllim të ndalojë Vincentin dhe Catit në eksperimentet me supernjerëzit… Shkarko

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 5

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 349 Shikime / 0 Likes

  Dyshja Kat dhe Vinsent marrim një lidhje të përbashket për t’u futur në një mbledhje ku Kat dyshon në këtë për disa eksperimente misterioze… Shkarko Filmin https://openload.co/f/Mr-sYaSTNec

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 4

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 309 Shikime / 0 Likes

  Dyshja Kat dhe Vinsent marrim një lidhje të përbashket për t’u futur në një mbledhje ku Kat dyshon në këtë për disa eksperimente misterioze… Shkarko Filmin https://openload.co/f/pvrLxP00uh0

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 3

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 317 Shikime / 0 Likes

  Kur dy agjentë të sigurisë marrin përsipër një hetim, Cat dhe Vincent bashkohen me ta. Shkarko Filmin https://openload.co/f/EZy9juAeNlU

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 2

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 341 Shikime / 0 Likes

  Marrëdhëniet midis Vinsentit dhe Katrines shihen në ndryshim shume të shpejte, kur ata lëvizin së bashku. Shkarko Filmin https://openload.co/f/4RPtkoE1q0U

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 1

  Beauty and the Beast | Sezoni 3 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 387 Shikime / 0 Likes

  Pasi kaluan shume javë po thuajse midis Gejbit dhe Katrines gjithçka kishte mbaruar, ku jeta midis Vinsentit do ri-filloje nga e faza normale, po a do jetë kjo fazë “normale” midis bishave dhe rreziqeve që do rifillo

 • Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 22 (I Fundit)

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 22 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 262 Shikime / 0 Likes

  Gejbi s’ndalon aq lehte vije pas përsëri miqve të Vinsentit në mënyre që të marr vëmendjen e tij, dhe të tërheq jashtë vrasësit e tij. Kat studion revistat e Rebekës duke u përpje

 • Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 21

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 21

  nga Admin Shtuar 298 Shikime / 0 Likes

  Kat nuk mund të mashtroj Gejbin, për të dal në një natë romantik për të shpëtuar Vinsentin, ku viktima e radhës është Beth gazetarja e cila humbë jetën nga sulmi që i bën Gejb

 • Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 20

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 20

  nga Admin Shtuar 258 Shikime / 0 Likes

  Përpjekjet për të parandaluar Gejbin dhe për ta dënuar dështojnë. Zhvendosja, për sigurin e tyre është jetë shkurt. Gejbe vendos një kurth për Vinsentin, duke u hapur një konfrontim dra

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 19

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 19

  nga Admin Shtuar 304 Shikime / 0 Likes

  Tas forca e NYPD përdore gjdo burime për të kapur Vinsentin. Ket me Tesin janë të pezulluara nga detyra, për arsyeje që ju shmanget kapjes së Vinesntit. Hedheri arrin në një situate shume shumë të

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 18

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 18

  nga Admin Shtuar 351 Shikime / 0 Likes

  Gajbe fillon të vije në kërkim në gjithë qytetin për Vinsenti dhe krijon një bosht komande për të kapur atë. Ndërsa Kat zhduket, pas kësaj vije në ndihme Tess me Xhej Ti duke u munduar ta gj

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 17

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 17

  nga Admin Shtuar 302 Shikime / 0 Likes

  Vinsent arrestohet për vrasje. Gejbi me Xhej Ti dhe Tessin përpiqen ta mbajnë atë jashtë kësaj. Shkarko Filmin https://openload.co/f/kIxkjfdRTu8

 • Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 16

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 16

  nga Admin Shtuar 285 Shikime / 0 Likes

  Kat ndihet në një situate trishtues kur kalon natën me Gejbin. Gejbi i ofron çelësin e banesës së tij, por Kat nuk mund të pranoj kur ka ende ndjenja për Vinsentin. Sam arratiset nga burgu dhe përpiqet t

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 15

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 15

  nga Admin Shtuar 316 Shikime / 0 Likes

  Ndjenjat të Kat-it janë të zhytur në halle kur duhet të vendos nëse do jete me Gejbin, apo me Vinsentin. Ku Kat dhe Vinsent janë s’bashku duke punuar për të kapur viktimën e fundit të Samit. Shk

 • Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 14

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 14

  nga Admin Shtuar 287 Shikime / 0 Likes

  Pas furrnalit të rreme për Gejbin kinse ka vdekur, Tess duhet t’i vije pas gjurmëve të Semit në për pjeke për të kuptuar se çfarë është duke planifikuar të bëjë më tut

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 13

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 301 Shikime / 0 Likes

  Përpjekjet për të kapur Samin s’kanë të ndalur, Vinsent dhe Kat duhet të punojnë së bashku edhe në ditën e të dashuruarve “Shën Valentinit”, që Kat detyrohet për t&eum

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 12

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 402 Shikime / 0 Likes

  Kat dhe Vinsent duhet bashkëpunuar se bashku për t’i bërë siguri Xhei Ti ku është rrëmbyer për të krijuar një ilaç “bishës”, ku Tori humbë jetën në kërkim

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 11

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 334 Shikime / 0 Likes

  Një grup i kriminelëve vije në kërkim për të vjedhur një gjerdan që posedon Tori dhe Ket, duke lënë Vinsetin si shpresë e tyre për ndihmë. Ku Vinseti është i detyruar… Shkar

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 10

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 338 Shikime / 0 Likes

  Këtë here Vinsent mendon ndryshe duke u përfshire në një shfaqje e cila vlen shumë për identitetin e tij por Xhej Ti është në telashe kur sulmohet nga disa persona të pa njohur. Kat zhytet në nj&

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 9

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 351 Shikime / 0 Likes

  Nga plagët e marra, Vinsent duhet të marr kurje për parandalimit e infeksionit që mund t’i shkaktoj shumë problem. Ndërsa jeta e Tori kërcënohet përsëri duke menduar të zbulohet një mister

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 8

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 302 Shikime / 1 Likes

  Vinsenti dhe Katrina gjejnë vetën në një mosmarrëveshje. Kur Agjenti Rejnolds e detyron Vinsentin ta pyes nëse është një qeneje njerëzore apo një bishë. Kat bën një veprim drastik q&eum

 • Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 7

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 7

  nga Admin Shtuar 300 Shikime / 0 Likes

  Pasi jeta e Vinsentin është rrezikuar, Kat vendos që atë ta marrë në festën e falënderimeve që babai i saj e kishte organizuar për të bijën e tij, në këtë mënyre Kat mundohet

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 6

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 338 Shikime / 0 Likes

  Kat përballet me babain biologjik për rolin që kishte luajtur për shumë vite, duke luajtur me jetën e saj, ndërsa Vinsenti ka për të neutralizuar një bishë të profilit të lartë. Shkarko

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 5

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 343 Shikime / 0 Likes

  Kat merr një përplasje nga e kaluar e saj, si pjese ku zbulon shume të vërteta pa e parashikuar asnjëherë. Vinsenti takohet me një shok të vjetër që fsheh ai një sekret shumë të rrezikshme.

 • Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 4

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 282 Shikime / 0 Likes

  Duke i mbajtur agjendat e tyre te vërteta te fshehta, Vinsenti dhe Keti ndjekin një bishe te huaj. Hedheri i thotë Ketit për babain e tyre ndërkohe qe Tesi do te dije arsyen e vërtete pse po e ndihmon Geibi Ketin. Shkarko Fil

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 3

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 360 Shikime / 0 Likes

  Duke i mbajtur agjendat e tyre te vërteta te fshehta, Vinsenti dhe Keti ndjekin një bishe te huaj. Hedheri i thotë Ketit për babain e tyre ndërkohe qe Tesi do te dije arsyen e vërtete pse po e ndihmon Geibi Ketin. Shkarko Fil

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 2

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 2

  nga Admin Shtuar 352 Shikime / 0 Likes

  Xhei Ti ,Tesi dhe Geibi behen bashke per te ndihmuar Katerinen pasi Vinsenti e rremben ate kur ajo germon shume thelle per te gjetur informacion per misionet e tij. Shkarko Filmin https://openload.co/f/Y906FqfStO4

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 1

  Beauty and the Beast | Sezoni 2 Episodi 1

  nga Admin Shtuar 382 Shikime / 0 Likes

  Geib e ka marre veten nga përvoja e tij e hidhur,por fiksimi i Katerines për të gjetur Vinsentin e ka shqetësuar Tesin dhe Xhei Ti. Pas 3 muajsh ata e gjejnë Vinsentin vetëm për të zbuluar qe Muirfieldi i ka fshire

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 22 (I Fundit)

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 22 (I Fundit)

  nga Admin Shtuar 347 Shikime / 0 Likes

  Sekretet e zbuluara do te ndryshojnë atë qe di Keti për te shkuarën e saj. Vinsenti përballet me rënien e tij ndërkohe qe Geib shkon ne masa ekstreme për te gjetur përgjigjet. Shkarko Filmin https://openload.co

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 21

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 21

  nga Admin Shtuar 362 Shikime / 0 Likes

  Një takim ne publik dështon për Ketin dhe Vinsentin. Keti mëson diçka nga Geibi qe i jep asaj shpresa për te gjetur një kure për Vinsentin. Shkarko Filmin https://openload.co/f/zceBnz1mock

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 20

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 20

  nga Admin Shtuar 358 Shikime / 0 Likes

  Vinsenti bëhet xheloz kur Keti i kërkon Geibit të darkoje me familjen e saj për përvjetorin e nenës se saj. Me vone Keti meson se nëna e saj mund te jete gjalle. Vinsenti është i sigurt qe Geibi ka punësua

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 19

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 19

  nga Admin Shtuar 372 Shikime / 0 Likes

  Geibi i tregon Ketit qe ai di gjera për Murfieldin. Vinsenti behet menjëherë dyshues për qëllimet e Geibit, por kjo krijon tension me Ketin,e cila do qe ti besoje Geibit. Shkarko Filmin https://openload.co/f/1OZspnRe-pI

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 18

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 18

  nga Admin Shtuar 397 Shikime / 1 Likes

  Evani me ne fund i thotë Ketit qe e do por gjithashtu tregon qe eshte ai qe e ka drejtuar Murfieldin drejt Vinsentit. Geibi zbulon prova qe dikush nga departamenti i tij ishte duke mbrojtur vigjilentin. Shkarko Filmin https://openload.co/f/A6ccJtPzbU

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 17

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 17

  nga Admin Shtuar 398 Shikime / 0 Likes

  Katrina mundohet ta ndihmoj Vinsentin, duke u përpjekur ta bind Tessin se ai nuk është një person i rrezikshëm, kur Tessi mendon që ai mund të lëndoj. Xhej Ti mendon ndryshe duke hedhur një shigjetë pë

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 16

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 16

  nga Admin Shtuar 342 Shikime / 0 Likes

  Keti dhe Vinsent duhet te përballen me faktin qe dikush po përpiqet te kapi vigjilentin. Evani mendon qe mund te provoje se Keti di me shume nga ç’thotë. Me Miurfieldin dhe policinë qe i janë afruar shume vendndodhjes

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 15

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 15

  nga Admin Shtuar 363 Shikime / 0 Likes

  Kërkimet për prova të reja vijën në ndihme nga një komisionar i ri qe fillon hetime mbi vrasjen e të vlla’ut Bishop. Katrina ndihet e rrethuar nga ndodhitë qe kane ndodhur duke menduar të mbuloje provat p

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 14

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 14

  nga Admin Shtuar 354 Shikime / 0 Likes

  Katrina fton në darkë Vinsentin të prezantoj me motrën e tij, gjera nuk shkojnë ashtu siç priten. Tess dyshon në Katrine rreth kësaj darke e cila ndryshon raportin midis tyre. Evana merr një propozim interesa

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 13

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 13

  nga Admin Shtuar 335 Shikime / 0 Likes

  Katerina dhe Vinsent dyshojnë se Aleksa mund ta mbaje sekretin e Vinsentit. Evani zbulon Kleren, gruan me te cilën po del. Hedheri takon vellain e vogel te Xhoit dhe fillon te kete ndjenja per te Vinsenti përpiqet te rifitoje Katerinen me g

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 12

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 12

  nga Admin Shtuar 360 Shikime / 0 Likes

  Aleksa mendon ta marr Vinsentin në kabinën e tyre në pyll të kalojnë pak kohe s’bashku, Xhej Ti mundohet për të bindur Evanin për të mos marr pjese në seminarin e kërkimeve për ADN-n e Vins

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 11

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 11

  nga Admin Shtuar 353 Shikime / 0 Likes

  Vinsenti përpiqet te kuptoje ndjenjat e tij për Katerinen dhe ne te njëjtën kohe kujtimet qe ka nga jeta e tij e vjetër me Aleksen. Pasi Xhei Ti zbulon se Evani po planifikon te krijoje një grup task-force për te kapur b

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 10

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 10

  nga Admin Shtuar 360 Shikime / 1 Likes

  Vincet gjendet në një situate të keq kur mezi shpëton nga ish e fejuara e tij, Alex duhet të përballet me pasoja e tij, në Bridget Regan. Shkarko Filmin https://openload.co/f/vpNnhDNt94E

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 9

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 9

  nga Admin Shtuar 453 Shikime / 0 Likes

  Vincent lejon JT për të injektuar atë me endorfine për të qetësuar atë që detyron atë të…. Shkarko Filmin https://openload.co/f/ozczNsna4wY

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 8

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 8

  nga Admin Shtuar 438 Shikime / 2 Likes

  Vincent lejon JT për të injektuar atë me endorfine për të qetësuar atë që detyron atë të…. Shkarko Filmin https://openload.co/f/CFatmbQ_bPo

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 6

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 6

  nga Admin Shtuar 477 Shikime / 1 Likes

  Vincent si gjithë misterioze del në rrugë për ti ndihmuar Catherine, dhe tani është në përmbushje dhe kërkimin e përgjigjeve. Shkarko Filmin https://openload.co/f/rPpV5pBWRk0

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 5

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 5

  nga Admin Shtuar 409 Shikime / 0 Likes

  Vincent për pak se nuk kapet me një dyqan kuju vijen në ndihmë, për parandalimi e një grabitje. Shkarko Filmin https://openload.co/f/h3YIruyp9Q0

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 4

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 4

  nga Admin Shtuar 435 Shikime / 0 Likes

  Vincent ngjall një djalë 19-vjeçar i cili u la për vdekje në një kontiner në ER, ku ai mbeti në gjendje kome. Shkarko Filmin https://openload.co/f/LYR3iuOY73Y

 • Popular Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 3

  Beauty and the Beast | Sezoni 1 Episodi 3

  nga Admin Shtuar 520 Shikime / 0 Likes

  Irisi, emigrante boshnjake esht arrestuar për vrasjen e nje gjykatesi për shkak debimit te velliat te saj por Visent insiston se ajo esht e pafajshme duke ju besuar instikteve te tij. Shkarko Filmin https://openload.co/f/sm4JDS0VYPM

  Featured

Kategorit

RSS