Ky film tregon për jetën e disa skejtbordëve Kalifornianë  dhe marrëdhëniet e tyre me prindërit dhe midis njëri-tjetrit…

KUJDES!!

Filmi eshte i keshillueshem per moshen mbi 18 vjec. Permban skena erotike te forta.

Ky eshte nje paralajmerim per te gjithe ata qe duan ta shikojne filmin dhe me mbrapa mos te ndihen te ofenduar!